Ark Kids

Jezus zegt: “Laat die kinderen, houd ze niet tegen, want het koninkrijk van de hemel behoort toe aan wie is zoals zij” (Matth 19:14b). Vanuit de visie dat kinderen een relatie opbouwen met God de vader, Jezus de zoon en de Heilige Geest houden we elke zondagmorgen een kinderdienst voor de kinderen van de basisschoolleeftijd (4-12 jaar).

Aan de hand van verschillende thema’s (vaak aan de hand van de methode van de parelboeken) bidden we samen, lezen we de bijbel en hebben we persoonlijk contact met de kinderen.

De kinderen starten in de dienst en na opening en zang mogen ze door de ouders weggebracht worden naar de kinderruimtes. We hebben een ruimte voor groep 1-3 en groep 4-8, ook wordt er regelmatig een aparte kinderdienst gehouden voor groep 7-8.

Om verbinding te houden met de gehele gemeente laten we een aantal keer per jaar in de dienst zien aan welk thema gewerkt wordt, of wordt er een gezinsdienst georganiseerd.

Twee keer per jaar organiseren we een leuke activiteit in de vorm van een kidsmiddag waarbij plezier, ontspanning, sport en spel centraal staan.

Meer activiteiten

Ark Tieners
Kringen
Samenkomsten