over ons

WIE WE ZIJN

De Ark is een plek waar mensen samen komen die Jezus’ liefde willen ontvangen en door willen geven. Ook jij bent hier welkom! Elke zondag is er een samenkomst om 10:30 en tijdens de dienst is er opvang voor kinderen.

over ons

Visie & Missie

Beeld is van Jannie Slingerland
Dit beeld van kunstenares Jannie Slingerland is aangeschaft door De Ark als onderdeel van onze missie.
Wij houden van Jezus, HĂ­j is onze grote passie. Wij willen met Hem leven en op Hem gaan lijken. Door Jezus kom je tot vrede met God de Vader, jezelf en de ander en ontstaat er heelheid in je leven. Je mag zijn zoals je ten diepste bent bedoeld.

Wij houden van mensen. Als kerk zijn we een gezin waarin we elkaar aanmoedigen om tot bloei te komen met alle gaven en talenten die we al ontvangen hebben.

Wij vieren het leven en genieten ervan om tijd met elkaar door te brengen. Wij voelen ons verbonden met onze omgeving en zijn er voor mensen in nood. Wij zijn gastvrij en gunnen mensen dat ze de liefde van God leren kennen en met Hem zullen leven. Onze kerk is een huis van aanbidding en een plek van ontmoeting. Jong en oud vindt hier ruimte om tot volle ontplooiing te komen. Wij strekken ons uit naar de leiding van de Heilige Geest en stappen uit in geloof.

over ons

Kernwaarden

Geloof - wij houden van Jezus

Gezin - wij zijn een familie

Gastvrijheid - wij dienen onze omgeving

Groei - Gods Geest brengt ons tot bloei

over ons

Leiderschap

Leidersteam

Gerrit Burggraaf

Gerrit Burggraaf

Voorganger

Laura Burggraaf

Laura Burggraaf

Voorganger

Martijn van Bokkem

Martijn van Bokkem

Oudste

Elsja van Bokkem

Oudste

Teamleiders

Natan Petrutoni

Teamleider Worship

Rebecca Petrutoni

Rebecca Petrutoni

Teamleider Worship

Cor van de Pol

Teamleider Facilitair

Megan Borra

Megan Borra

Teamleider Facilitair

over ons

Activiteiten

Blijf op de hoogte van wat er gebeurt in onze kerk. Ontdek onze nieuwste evenementen, inspirerende blogs en aanstaande kerkdiensten. Deze lijst wordt wekelijks bijgewerkt, dus kom regelmatig terug om te zien wat er gaande is!

Samenkomsten
Ark Jeugd
Connectgroepen